Vrijwilligers gezocht!

Wie komt ons helpen?

 

We zijn al volop aan het voorbereiden voor de Vakantie Bijbel Week 2023. Er zijn weer veel vrijwilligers nodig, om te helpen bij de verschillende activiteiten. Iedereen, van jong (voortgezet onderwijs leeftijd) tot oud (er is geen bovengrens) is van harte welkom om mee te werken! Op de VBW dagen worden de vrijwilligers verwacht om 08.30 uur (we hebben een gezamenlijke dagopening) en de kinderoppas wordt verwacht om 08.00 uur.

Je kunt je aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen, dan ontvang je van ons alle informatie die je nodig hebt. We vinden het fijn als je ook anderen vraagt of ze willen meehelpen!

Voor al je vragen kun je mailen naar bijbelweekhardenberg@gmail.com: link We proberen deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bekijk hier de presentatie voor de vrijwilligers: link

 

Informatie bijeenkomst vrijwilligers

Op woensdagavond 15 februari 2023 om 19.30 uur is er voor alle vrijwilligers in het Greijdanus College een informatie bijeenkomst. Het is belangrijk daar aanwezig te zijn, om kennis te maken met het team en goed voorbereid te zijn op de VBW dagen.

 

Wie helpt ons mee?  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Straat en nummer (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  Telefoonnummer (*)

  Leeftijd (*)

  Welke dagen kan je helpen? (meerdere mogelijkheden)
  dinsdag 28 februari (8.30 - 12.30 uur )woensdag 1 maart (8.30 - 12.30 uur )donderdag 2 maart (8.30 - 18.00 uur )

  Wat wil je doen? (meerdere mogelijkheden)
  helpen opbouwen maandag 27 februari (vanaf 13 uur)Oppas kinderen 8.00-9.45 uurinschrijven van de kinderen / naamkaartjesFoto's makenzang en muziek teamsBeamer of lichtVerrassingsplaatsknutselhulp groep 1 en 2knutselhulp groep 3, 4 en 5knutselhulp groep 6, 7 en 8helpen waar meest nodighelpen opbouwen

  Opmerkingen:

  Mail adres (*)

  Velden met (*) zijn verplichte invul velden!